ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙΑ

Νεκροταφείο Ναυπλίου: Aπό 0 μέχρι 2 ευρώ την ημέρα στα ταμεία του Δήμου

Έγγραφο από την Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου Ναυπλιέων που αφορά τα έσοδα που αποδόθηκαν στο Ταμείο του Δήμου κατά τα έτη 2017, 2018 και 2019 (μέχρι 27-11-2019) από το νεκροταφείο Ναυπλίου δημοσίευσε ο τοπικός σύμβουλος Κώστας Καράπαυλος

Κατά τα δύο έτη 2017 και 2018 τα έσοδα από το νεκροταφείο (γενικά από το νεκροταφείο και όχι μόνον από το παγκάρι της εκκλησίας ) ανήλθαν σε 1.450,32 ευρώ. Δηλαδή κατά μέσον όρο σκάρτα δύο ευρώ την ημέρα.

Για την χρονική περίοδο από 1η Ιανουαρίου 2019 μέχρι 27-11-2019 δεν είχαν εισπραχθεί έσοδα από το νεκροταφείο. Μηδέν. Οπως λεει το έγγραφο “προβλέπεται η συγκεντρωτική είσπραξή τους στο τέλος του έτους”. Δηλαδή κάποιος κρατάει δημοτικά έσοδα στην τσέπη του και θα τα αποδώσει στο τέλος του έτους;

Διαβάστε επίσης στο Παλαμπούρτζι:  Παρουσίαση στο Ναύπλιο του βραβευμένου βιβλίου «Η μάχη του Μαραθώνα»

Όπως επισημαίνει στην ανάρτησή του ο τοπικός σύμβουλος, η λειτουργία του νεκροταφείου ανήκει στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Τοπικού Συμβουλίου. Η παράταξη Ανάπλι Εμπρός, στο τελευταίο τοπικό συμβούλιο ζήτησε την σύσταση επιτροπής για να πάρει τα κλειδιά και να είναι αρμόδια για το παγκάρι της εκκλησίας. Η επιτροπή αυτή συστάθηκε με ψήφους όλης της αντιπολίτευσης. Η συμπολίτευση καταψήφισε. Παρότι συστάθηκε η επιτροπή τα κλειδιά δεν της παραδόθηκαν. Δεν άνοιξε το παγκάρι με ευθύνη της συσταθείσας επιτροπής.

   
ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

AΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Top